Köpvillkor

FRAKT & LEVERANS:


Fri frakt på alla beställningar över 1000 kr. Vi använder Postens (Finland) / DHL (Sverige -> DHL Service Point) tjänster vid leverans av produkterna.


BETALNINGSSÄTT:


1.   BILLMATE

Billmate är en svensk betalningstjänst som erbjuder olika betalningsalternativ (Faktura - 14 dagar, Delbetalning - 3 / 6 / 12 månader)


2.   PAYPAL

PayPal är en av världens största betalningstjänster. Du kan betala via ditt eget PayPal konto eller med kreditkort (Visa, Master Card, Amex)


3. FÖRSKOTT/ÖVERFÖRING

Om du av någon orsak inte önskar/inte kan betala din beställning med en Billmate faktura/delbetalning eller med en PayPal betalning, går det också att betala beställningen med förskott, d.v.s. du betalar dina beställda produkter genom att överföra pengar till vårt konto (Bankgirobetalning). Vårt bankkonto finns i Sverige vid Swedbank.


Du får betalningsanvisningarna per epost i samband med beställningsbekräftelsen, då du har bekräftat din beställning vid kassan. De betalda produkterna skickas till dig då hela beställningen är betald och betalningsåtgärden syns på vårt konto. Vi reserverar produkten i ca. en veckas tid. Ifall vi inte erhållit din betalning under den angivna tiden, annulleras din beställning.


RETURNERINGAR / BYTEN:

Om du vill returnera/byta en produkt, fyll i returneringsblanketten här. Vi skickar en returneringslapp till dig i paketet, som du fäster på paketet som ska returneras. Sätt också beställningens försändelselista, som du fick tillsammans med de beställda produkterna, med i returpaketet. För returpaketet till samma DHL Service Point som du avhämtade det ifrån. Returneringslappen fungerar som betalning för leveranskostnaderna då du för paketet till avhämtningsstället.


Storleksbyte på produkterna är avgiftsfritt för dig, när du handlar för 1000 kr eller mer. Du betalar alltså inget för frakten då du returnerar produkterna till oss. Vi sänder dig också den nya bytta produkten utan fraktkostnader. Du kan byta storleken på produkten en gång utan returneringsavgifter. Om du returnerar t.ex. en skinnväst, och inte vill ha något i stället / ifall du byter storlek flera gånger än en / beställningen under 1000kr, betalar du en returneringsavgift på 99 kr, vilken justeras senare i din räkning (Billmate/PayPal) eller i samband med återbetalningen av dina betalda summor.


Om i frågan är storleksbyte och du vill ha den nya produkten så fort som möjligt, gör en nybeställning av produkten  i vår affär. På de sättet kan vi skicka till dig produkten genast, och du behöver inte vänta att bytesvaran kommer tillbaka till oss först. Om du gör en ny beställning, vi kompenserar beställningen till dig när utbytesvaran kommer till oss tillbaka. Observera, att ex. Billmate faktura kan komma till betalning innan vi har fått varan tillbaka. I de fallet bör du betala Billmate fakturan till förfallodagen och vi återsänder pengarna till ditt konto.


Produkterna har 60 dagars bytes-/returrätt. Produkten som returneras måste vara oanvänd. Du kan prova produkten precis som i en vanlig butik men du kan inte ta den i användning på något sätt.


ÖVRIGT ATT TÄNKA PÅ:


Alla priserna är i svenska kronor (SEK).


Paketet kan skadas under transporten. Därför är det bra att kontrollera paketet redan då det avhämtas. Ifall paketet har skadats under transporten och produkten/produkterna har skadats ska du genast göra en skadeanmälan vid uthämtningsstället. Ta därefter kontakt med oss via e-post så att vi kan skicka en ny produkt till dig så fort som möjligt.


Kampanjkoder på webbsidan, eller som erhållits på annat håll, kan användas endast en gång per beställning. Om du således köper t.ex paketerbjudandet skinnväst + skarf kan du inte använda andra rabattkoder vid beställningen.


För ej uthämtade varor tillkommer en kostnad om 250SEK.


 Personer under 18 år kan göra beställningar med förmyndarens godkännande.


Alla rättigheter reserverade.